Tűzvédelem

A vagyonvédelem fontos része, hogy az illetéktelen behatolás (betörés) mellett a tűzesetet vagy az abból eredő nagyobb károkat is megakadályozzuk.

Akárcsak a riasztórendszerek esetében, a tűzjelző rendszereknél is kiemelten fontos az azonnali reagálás és az állandó felügyelet.

  • Szolgáltatásunk részeként vállaljuk tűzjelző rendszerek és egyéb ipari készülékek kiépítését, amelyek jelzéseire diszpécser szolgálatunk a nap 24 órájában, azonnal reagál.
  • Az objektumokból érkező tűzjelzések az Országos Tűzvédelmi Szabályzatban foglaltaknak megfelelően automatikusan, emberi beavatkozás nélkül eljutnak az illetékes katasztrófavédelmi szervhez is.
  • Diszpécsereink a jelzés beérkezése után minden esetben megteszik a szükséges intézkedéseket, felveszik a kapcsolatot a megadott személyekkel.

 

SZÉN-MONOXID ÉRZÉKELÉS

Ismeri a szén-monoxidra (CO) használt néma gyilkos kifejezést? A tél közeledtével egyre többet hallunk a szén-monoxid gáz okozta esetekről, sajnos néha negatív végkifejlettel. A színtelen, szagtalan gáz okozta mérgezés nem válogat, de van megoldás, hogy elkerüljük a bajt.

A szén-monoxid érzékelő feladata, hogy a szén-monoxid jelenlétét érzékelje, és azt a megfelelő módon, erős hanghatással már a kritikus szint elérése előtt jelezze a

helyszínen. Távfelügyeletre csatlakoztatott eszköz esetén távoli segítséget is kaphat szolgáltatásunk által.

Amennyiben családi házban lakik, és fűtőberendezésének működését még nagyobb ellenőrzés alatt szeretné tudni, a felszerelt speciális érzékelő, és a hozzárendelt CIVIL távfelügyeleti szolgáltatás óvni fogja az Ön és családja egészségét.

Ajánlatkérés

Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail cím*
Telefonszám*
Település*
Üzenet
* Kötelezően kitöltendő mezők