Ajánljon minket másnak!

Akár ingyenes távfelügyeleti szolgáltatás? Csak Önön múlik!


Elégedett a szolgáltatásunkkal? Szívesen osztja meg mással a véleményét? Díjazzuk, ha most ezt teszi!

Önnek nem kell más tennie, mint ajánljon minket, adja tovább telefonszámunkat, email címünket ismerőseinek, barátainak vagy az utca emberének.

Amennyiben az Ön által ajánlott ismerős elfogadja az ajánlatot, és megköti a távfelügyeleti szerződést, Ön garantáltan két havi díjkedvezményben* részesül. Így például, ha Ön 6 ajánlást juttat el hozzánk, amelyben történik szerződéskötés, úgy 12 hónapig biztosan díjtalanul veheti igénybe szolgáltatásunkat. Még az is lehet, hogy teljesen ingyen nyújtjuk Önnek a szolgáltatást? Minél több ajánlás, annál több kedvezmény…

MI AZ AJÁNLÁS MENETE?

Adja át az Ön ügyfélszámát ismerősének, barátjának, aki az ajánlatkérés során hivatkozzon erre, mi pedig ez alapján fogjuk tudni beazonosítani, hogy ha megkötésre kerül a szerződés, úgy a kedvezmény kinek a számlájára írható.

HOL TALÁLJA AZ ÜGYFÉLSZÁMOT?

Az Ön saját ügyfélszámát a velünk kötött szerződésen megtalálja, de ha jelzi nekünk e-mailben vagy telefonon, kollégáink segítenek Önnek és megadják az ügyfélszámát.

HONNAN TUDJA, HOGY MEGKAPTA A KEDVEZMÉNYT?

Amennyiben megtörtént a szerződéskötés az ajánlott személlyel, úgy azt egy e-mailben jelezzük Önnek, illetve a soron következő számlán már látni fogja a változást.

 

*Ajánlatunk visszavonásig érvényes.

Ajánlatkérés

Kérjük, adja meg az elérhetőségeit, és hamarosan keressük Önt egy díjmentes konzultáció céljából.
A konzultáció semmilyen kötelezettséggel nem jár.

* Kötelezően kitöltendő mezők