Mérőterek

A világ első számú 3D prezentációs programja. Egyetemi kutatók által kifejlesztett 3D keretrendszer, melyben interaktív, megosztott okos diákat lehet használni.

Egy innovatív platform, egy könnyen használható szoftver, amely a megszokott operációs rendszerek helyett a virtuális 3D világba helyezi a munkát.

A számítógéphasználat harmadik generációját képviseli: a szövegbevitelt és a jelenleg elterjedt kétdimenziós ablakokat váltja fel az embernek sokkal ismerősebb, térbeli digitális környezettel.

Bármilyen anyagot fel lehet használni szoftverben (PPT, Prezi, Hivatkozások, kép fájlok, teljes weboldal, stb.)

Fontos eleme a story vagy a nézőpont: a MaxWhere-ben szabadon lehet ugrálni a tér és az okosdiák bármelyikére, így egy térbeli előadás születik.

Az ErgoScope egy olyan munkaképesség vizsgáló rendszer, ahol a szimulált munkahelyek vannak létrehozva, és az egyes munkahelyeken a vizsgálandó személyeknek különböző feladatokat kell elvégezni a speciálisan kialakított mérőeszközök segítségével.

Elvárás, hogy a munkaképesség elbírálása objektív alapokra épülő összetett folyamat legyen, melyben a fizikális állapotmeghatározás mellett a pszichés-mentális tényezők is a vizsgálat tárgyait jelentik. A komplex vizsgálatok lehetőséget adnak egészségügyi és foglalkozási rizikófaktorok azonosítására, pszichometriai alapú állapotmeghatározásra.

Web-alapú hibrid értékelési rendszert hoztunk létre.

Az adatfelvétel online (akár mobiltelefonon) vagy offline körülmények között is történhet.

A pályázók az aktuális álláshoz legjobban illő, szakembereink által összeállított tesztcsomagot töltik ki.

A teszt kiértékelése az adott ügyféligény, a munkaköri profil és a korábbi teszteredmények mentén kerül elemzésre.

Az így összegyűjtött adatok alapján a jelentkezőket osztályozni, rangsorolni tudjuk.

Ezeket a kiértékeléseket, összesített riportokat heti rendszerességgel küldjük meg ügyfeleink részére.