Informatikai szolgáltatások

24 órás diszpécseri rendszerünknek köszönhetően képesek vagyunk felesleges idő kiesése nélkül koordinálni megrendelőink kéréseit, hibajelzéseit.

Rendszermérnöki feladatok

Rendszermérnöki szolgáltatásaink tartalmazzák az ügyfeleink mindennapi munkája során felmerülő új informatikai igények begyűjtését és rendszerezését. Az igények alapján végrehajtjuk az informatikai fejlesztésekhez szükséges specifikációt. A beérkezett ajánlatokat feldolgozzuk, és minden szempontot figyelembe véve szakértői javaslattétellel segítünk megrendelőinknek a döntéshozatalban.

Rendszergazdai feladatok

Vállaljuk rendszergazdai feladatok ellátását, úgymint a megrendelő fizikai és virtuális kiszolgáló szervereinek teljes körű üzemeltetése, szerverek és operációs rendszerek frissítésének végrehajtása. A szerver hardverének meghibásodása esetén a hibát azonosítjuk, majd a gyártók és beszállítók támogatói csoportjaival együttműködve elhárítjuk azt.

Biztosítjuk az alapvető Microsoft-alapú hálózati szolgáltatások folyamatosságát (Active Directroy, SQL, DNS, DHCP,FILE SHARE), valamint a levelező szerverek és adatbáziskezelők teljes körű üzemeltetését.

Megrendelőink számíthatnak ránk a szerverek biztonsági mentésének ütemezése, működésének ellenőrzése, visszaállítás tesztelése kapcsán. Igény esetén biztosítjuk a megrendelő telephelyei közötti VPN hálózat kialakítását, az ehhez kapcsolódó jogosultságok kiadását, visszavételét, hibajavítását.

Tevékenységeink közé tartozik az üzemeltetési dokumentációk folyamatos karbantartása, fejlesztése, a szerverinfrastruktúrába bevont mobileszközök (laptopok és telefonok) vírusvédelmének üzemeltetése, valamint a központi szerverekre vonatkozó szoftverek telepítése és ehhez kapcsolódó licenszek nyilvántartása.

Beállítjuk vagy szükség esetén módosítjuk a felhasználók hozzáféréseit a megrendelő számítógépes rendszerében, valamint a helyi hálózat és központi tűzfaleszköz megfelelő működtetése, konfigurálása és hibajavítása kapcsán is számíthat ránk.

Ránk bízhatja fizikai számítógépek, szerverek, szoftverek, licenszek beszerzését, konfigurálását és kiadását, valamint garanciális és azon túli javíttatását, frissítését is.

Informatikai rendszerek tervezése

Informatika rendszerek tervezését, kiépítését, valamint üzemeltetését is vállaljuk.

Ajánlatkérés

Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail cím*
Telefonszám*
Település*
Üzenet
* Kötelezően kitöltendő mezők