Létesítményüzemeltetés

A szolgáltatás a tervszerű megelőző karbantartásoktól a bérlőkkel való mindennapi kapcsolattartáson át az esetleges problémákra és hibaelhárításra vonatkozó gyors reagálásra vonatkozik. A létesítményüzemeltetés részét képezi a tavasztól őszig esedékes külső területek kertgondozása, valamint a téli időszakban a lépcsők, járdák, parkoló területek síkosságmentesítése is. Az ingatlanok állagmegóvása érdekében folyamatosan felügyeljük a gépészeti, légtechnikai és egy műszaki berendezések működését, a főbb épületszerkezeti elemek esetleges változásait,  A tervszerű karbantartásokat és felújításokat, előkészítjük és költséghatékony módon végre is hajtjuk.

Gondnok

Ne legyen gondja a gondnoki tevékenységekre! Legyen szó parkolók, külső területek tavasztól őszig tartó kertgondozásáról, a tervszerű megelőző karbantartásokban való aktív részvételről, vagy téli időszakban a lépcsők, járdák, parkolóterületek síkosságmentesítéséről, hozzánk érdemes fordulnia! A fentieken kívül vállaljuk a folyamatos személyes kapcsolattartást a bérlőkkel, és az esetlegesen keletkező hibák gyors elhárításában, következményeik csökkentésében is számíthat ránk.

Ingatlanok műszaki üzemeltetése

Vállaljuk tervszerű megelőző karbantartások szervezését, az ingatlanok állagmegóvása érdekében javítások, felújítások előkészítését, végrehajtását, továbbá hibajavítási feladatok lebonyolítását, koordinálását.

Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a szakmunkát elvégző partnerekkel, vállalkozókkal, valamint az ingatlan üzemeltetésében érintett hatóságokkal, és az ehhez kapcsolódó ügyintézést is lebonyolítjuk.

Megrendelőink számára biztosítjuk a megkötött ingatlanüzemeltetési szerződések folyamatos felülvizsgálatát a költséghatékony üzemeltetés érdekében, 24 órás diszpécser rendszert a beérkező hibák fogadására, valamint webes jegykezelőrendszert a hibák gyors bejelentéséhez– az utóbbi egyelőre fejlesztés alatt áll.

Ingatlanok takarítása

Igény szerinti gyakorisággal előkészítünk és lebonyolítunk akár nagytakarítást és rendkívüli takarítást is, illetve biztonsági takarítás lebonyolítását is vállaljuk az erre a feladatra specializálódott partnereinkkel. Az elvégzett takarítási feladatok minőségét folyamatosan ellenőrizzük.

Ajánlatkérés

Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail cím*
Telefonszám*
Település*
Üzenet
* Kötelezően kitöltendő mezők