Rólunk

RÓLUNK

A CIVIL Rendszertechnika Kft. a Civil Rendszertechnika és Távfelügyelet Kft. valamint az Erando Kft összeolvadásából 2022-ben alakult meg. A cégek több mint 25 éves megalakulásuk óta a biztonságtechnika szakterületén nyújtanak kimagasló és széleskörű megoldásokat. Elsődleges célunk a prevenció, így biztosítunk magas színvonalú és megbízható szolgáltatásokat megrendelőink számára a tervezéstől a kivitelezésig.
A CIVIL Rendszertechnika Kft. által forgalomba hozott berendezésekből tervezett és megvalósított biztonsági rendszerek a legkorszerűbb termékekből kerülnek összeállításra, valamint magas szinten megfelelnek a vonatkozó előírásoknak és Európai Szabványoknak.
Nagy hangsúlyt fektetünk a végrehajtott szolgáltatások szerviz hátterére. Partnereink megelégedettségére biztosítjuk a csereszavatosságot és a hosszú távú karbantartás lehetőségét.
Vállalkozásunk a 2005. évi CXXXIII. Törvényben előírt szabályok szerint végzi vagyonvédelmi tevékenységét.
Cégünk saját fejlesztésű szoftvere, a Sentinel 2000 rendszer a Széchenyi 2020 program keretében – GINOP-2.1.1-15 – megvalósult kutatás fejlesztés eredményeképpen jött létre. A Sentinel2000 innovatív, titkosított csatornát használó előrejelző biztonságtechnikai megoldás. A komplex, integrált rendszer kerítésvédelmi, videó és riasztó modulokat foglal magába, az események audiovizuális jelzésekkel, térképek videófalas megjelenítésével támogatja a személyzet munkáját.

 

MINŐSÍTÉSEINK

Cégünk 2003-ban vezette be az MSZ EN ISO 9001 minőségirányítási rendszert, melyet harmadik fél tanúsított. A rendszer alkalmazási területe: Biztonságtechnikai rendszerek tervezése, kereskedelme, telepítése és karbantartása.

Fokozottan figyelemmel kísérjük a környezetkímélő társadalmi elvárásokat és teljesítjük azokat (telepek, akkumulátorok, hulladékok, stb. az elvárásoknak megfelelő tárolása, megsemmisítése). Cégünk 2007-ben vezette be az MSZ EN ISO 14001 Környezetközpontú irányítási rendszert.

Partnereink adatainak és az információk védelmében Cégünknél bevezetésre került a MSZ/IEC ISO 27001 (Információ biztonsági irányítási rendszer), amely biztosítja az adatvédelem elveinek, az adatbiztonság követelményeinek érvényesülését, s megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést.

Fontosnak tarjuk Cégünknél az egészség és biztonság védelmét, ezért bevezetésre került az ISO 45001 munkahelyi és egészségvédelmi irányítási rendszer.

Cégünk a biztonságtechnikai rendszerek tervezése, kereskedelme, telepítése és karbantartása tevékenységi körökben NATO Beszállításra Alkalmas minősítéssel rendelkezik.

Ajánlatkérés

Kérjük, adja meg az elérhetőségeit, és hamarosan keressük Önt egy díjmentes konzultáció céljából.
A konzultáció semmilyen kötelezettséggel nem jár.

* Kötelezően kitöltendő mezők