Riasztórendszerek

Több mint 20 éve védjük a riasztórendszereinkkel otthonát, több mint 20 éve törekszünk a maximális biztonság megteremtésére.

A kiépített riasztórendszer behatolás esetén azonnal jelzi a betörést, amellyel az anyagi kár vagy a személyi sérülés csökkenthető.


Miért van szükség riasztórendszerre?

Egy lakásbetörés során nem csak a rongálásból vagy az ellopott tárgyakból keletkező vagyoni kár a jelentős, hanem a számunkra óriási eszmei értékkel bíró, pótolhatatlan emléktárgyak elvesztése is fájdalmas élmény, valamint az a tudat, hogy otthonunkban illetéktelenek jártak.

Mit tehet szerettei és otthona védelme érdekében?

A betörőket elriasztja, ha a kiszemelt ingatlan riasztóval van ellátva (pl. látható kültéri hang- és fényjelző). Riasztórendszert azonban nem csak elrettentés céljából érdemes telepíteni. Egy korszerű riasztórendszer segítségével állandóan kapcsolatban lehet otthonával, bárhol is tartózkodjon. A telepített kamerák segítségével mobiltelefonján vagy tabletjén keresztül bármikor megnézheti, hogy éppen mi történik az otthonában, ezáltal ellenőrizheti a gyerekek vagy háziállatok hogylétét is. A riasztórendszer a távfelügyeleti szolgáltatással kombinálva nyújt igazán hathatós biztonságot.

Extra védelem távfelügyelettel

A riasztórendszer képes ugyan a helyszínen hang- és fényjelzést is adni, ám külső segítség mindezek hatására nem érkezik. Távfelügyeletre kötött riasztórendszerrel viszont diszpécserközpontunk a nap 24 órájában figyeli a beérkező jelzéseket. A riasztás beérkezése után – a szerződésben foglaltaknak megfelelően – diszpécsereink járőrt küldenek a helyszínre, aki ellenőrzi a helyszínt. Emellett telefonon is értesítjük az Ön által megjelölt személyeket.

Helyszíni felmérés és kiépítés

Ha eldöntötte, hogy szeretne riasztórendszert távfelügyeleti szolgáltatással, biztonsági szakértőink az Ön otthonában vagy üzlethelyiségében elvégzik a szükséges biztonsági felmérést, amely alapján megtervezik a kiépítendő riasztórendszert. Az Ön igényeihez igazodva kiépítjük objektumában a vagyonvédelmi rendszert, melyet attól a pillanattól kezdve éjjel-nappal biztonságban tudhat még akkor is, ha Ön távol van.

 

RIASZTÓ ÉLESÍTÉSE TÁVOLRÓL

 

Soha többé nem kell visszafordulnia, ha elfelejtette élesíteni lakásriasztóját.

Élesítse riasztórendszerét akár távolról is mobiltelefon, táblagép vagy számítógép segítségével.

Egy telefonos applikáción keresztül egyszerűen létesíthető kapcsolat a telepített riasztó- vagy kamerarendszerrel. A felületen keresztül könnyedén ellenőrizheti okostelefonján, hogy bekapcsolta-e a riasztót vagy sem, ezen túlmenően még a kameraképbe is betekinthet.

Ajánlatkérés

Kérjük, adja meg az elérhetőségeit, és hamarosan keressük Önt egy díjmentes konzultáció céljából.
A konzultáció semmilyen kötelezettséggel nem jár.

* Kötelezően kitöltendő mezők