Pénz- és értékszállítás

Az értékek védelme mindenki számára fontos – mi pedig ügyfeleink értékeit védjük. Többéves tapasztalatunk és szakértelmünk az egyértelmű garancia.

Pénz- és értékszállítás során a MABISZ-feltételeknek megfelelő gépjárművekkel és a legmodernebb eszközökkel gondoskodunk ügyfeleink értékeinek biztonságos célba juttatásáról. Szolgáltatásunk a szállítmány felvételétől egészen az átadásig terjed. Egy NATO-szabvány szerint működő központi ügyeleten folyamatosan nyomon követjük és ellenőrizzük a szállítmány mozgását, ezzel is minimalizálva a támadások kockázatát.

A megfelelő háttértámogatás, az állandó készenlét és a hatóságokkal folytatott együttműködésnek köszönhetően képesek vagyunk a nem kívánt eseményekre azonnal reagálni.

Pénz- és értékkísérés

Ajtótól ajtóig kísérjük a ránk bízott értéket, hogy biztonságban célba érjen.

Szolgáltatásunk folyamán a kísérendő érték nem kerül ki a megbízó birtokából. Erre a speciális feladatra kiképzett, szakértő munkatársaink folyamatos jelenléte garantálja a folyamatos biztonságot. Mivel a legmagasabb szintű biztonságra törekszünk, célunk a humán kockázat csökkentése: a kísérendő értéket vagy személyt jeladóval látjuk el a folyamatos nyomkövetés céljából.

A szállítás a megbízó autójával vagy az általunk szolgáltatott járművel is történhet. Figyelemmel kísérjük az útvonalat, dokumentáljuk a szállítmány mozgását, és egy esetleges rendkívüli esemény során minden esetben megtesszük az érték megóvására irányuló intézkedéseket.

Ajánlatkérés

Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail cím*
Telefonszám*
Település*
Üzenet
* Kötelezően kitöltendő mezők