Speciális őrzési szolgáltatások

Időszakos járőrözés

Az időszakosan, preventív jelleggel végrehajtott járőrözések fontos feladatot töltenek be a létesítmények vagyonvédelmében. Legyen a járőrözés tervezett vagy spontán, a biztonsági szint minden esetben a Megrendelő által megszabott állapotba kerül.

A szolgáltatás növekvő igényének oka a módszer hatékonyságában rejlik. A járőregység által ellátott területen a járőrök számának optimális szintre emelése a tevékenység gazdaságosságát jelentősen javítja, csökkentve a Megrendelő biztonságra fordított kiadásait.

Építkezésőrzés

Az építkezéseken óriási felelősség terheli a befektetőt, a kivitelezőt és az építkezésen résztvevőket egyaránt. Szolgáltatásunkkal ezen feladatok ellátásának zavartalanságát biztosítjuk, valamint a kockázati tényezőket mérsékeljük.

Komplex szolgáltatásunk kiterjed az építési terület egészére: az építési anyagok felügyelete és az anyagi javak védelme mellett nagy hangsúlyt fektetünk a helyszínen dolgozók testi épségére.

Építkezésőrzési szolgáltatásunk részeként végezzük:

  • építőipari nagyberuházások védelmének előkészítését és tervezését;
  • építési területen található építési anyagok védelmét;
  • be- és kiszállításkor az anyagok és eszközök ellenőrzését;
  • kivitelezők, alvállalkozók nagyobb értékű eszközeinek nyomon követését
  • munka-, tűz- és balesetvédelmi előírások betartatását.
Földalatti vezetékek nyomvonal-ellenőrzése

Tevékenységünk a tipikus vagyonvédelmi szolgáltatáson túlmenően közvetve környezetvédelmi, közvetlenül pedig életvédelmi funkcióval rendelkezik.

Szolgáltatásunk kiterjed:

  • a vezetékek biztonsági övezetén belül végzett, tiltott, illetve korlátozás alá eső tevékenységek vagy meghibásodások, felszíni létesítmények ellenőrzésére;
  • korróziós hiányosságok időben történő észlelésére;
  • az illegális vezetékmegfúrások megelőzésére, valamint felderítésére.

Ajánlatkérés

Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail cím*
Telefonszám*
Település*
Üzenet
* Kötelezően kitöltendő mezők