Okosotthon

Ötvözzük a technikai megoldásokat, melynek eredménye egy minden igényt kielégítő okos otthon, mellyel időt, pénzt és energiát spórolhat meg.


Melyek az okos otthon előnyei?

Távolról vezérelhető: internetkapcsolattal okostelefonról a világ bármely pontjáról elérheti és szabályozhatja háztartási berendezéseit.

Kényelmes: a rendszerbe integrált háztartási berendezések külső beavatkozás nélkül végezhetik el a feladatokat, kényelmesebbé téve ezzel a mindennapokat.

Energiamegtakarítás: a harmonikusan együttműködő háztartási berendezések és az automatizmus együttesen energiát takaríthatnak meg Önnek.

 

TÁVOLRÓL NYITHATÓ ÉS ZÁRHATÓ GARÁZSKAPU, KERTKAPU

Biztos nem maradt nyitva? Biztos, hogy bezártam mindent?

Ne rontsa el napját vagy nyaralását ilyen, és ehhez hasonló kérdésekkel. Mindig legyen biztos abban, hogy a garázskapu vagy a kertkapu zárva van.

A kapura vagy garázskapura szerelt eszközök segítségével Ön már pár méterrel hazaérkezése előtt mobiltelefonján keresztül elindíthatja a kapu kinyitását, így autójával kényelmesen és gördülékenyen beparkolhat.

Miért jobb ez a megoldás, mint egy távirányító? Napjainkban mobiltelefonunk mindig kéznél van, a kapu távirányítójával ellentétben, másrészről pedig távolléte esetén is nyithatja-zárhatja a kapukat. Ön dönti el, hogy kinek, mikor nyitja ki ingatlanának külső kapuit.

 

TÁVOLRÓL VEZÉRELHETŐ AJTÓ

Felejtse el a kulcsokat, döntse el messziről, hogy kit enged be otthonába!

Okostelefonján keresztül, akár a munkahelyéről is kinyithatja az ajtót az iskolából hazafelé tartó gyermekének és megbizonyosodhat arról is, hogy az ajtót biztosan be is zárta. Az intelligens zárak a kényelmi funkción túl sokkal biztonságosabbak is a hagyományossal ellentétben, így minden ki- és belépést kontroll alatt tud tartani.

 

VILÁGÍTÁS, FŰTÉS, EGYÉB MŰSZAKI ESZKÖZ TÁVVEZÉRLÉSE

Az otthona alkalmazkodjon Önhöz, és ne fordítva!

A világítási rendszer kiépítése során számos olyan funkció építhető be, mellyel változtathatók a lakás fényviszonyai a megadott paramétereknek megfelelően. A természetes fény erősségének függvényében szabályozhatók akár a redőnyök is. Megfelelő programozással a redőnyök az Ön által megadott időben fel- és leengedhetők. Ezzel egyidejűleg bekapcsol a kávéfőző is, hogy a reggeli ébredés könnyű és zökkenőmentes legyen.

A hűtés- és fűtés távvezérlésével mindig a kívánt hőmérsékletű otthonba fog hazatérni. A megfelelő automatizmus beállításával a rendszerhez kapcsolt eszközök összehangoltan működtethetők, mellyel jelentős energia- és költségmegtakarítás érhető el. A napsütéses téli napokon a beáramló fény erejét érzékelve a kazán alacsonyabb fokozatra kapcsol, a hőmérséklet megtartásával egyidejűleg.

Ajánlatkérés

Kérjük, adja meg az elérhetőségeit, és hamarosan keressük Önt egy díjmentes konzultáció céljából.
A konzultáció semmilyen kötelezettséggel nem jár.

* Kötelezően kitöltendő mezők