RÓLUNK

CÉGTÖRTÉNET

Társaságunk története a 2000-es évek elejére nyúlik vissza, amikor jogelődünk, a JNT Security a Magyar Posta kizárólagos tulajdonában lévő gazdasági társaságként megkezdte szolgáltatási tevékenységét.2015-től cégünk MPT Security Zrt., majd 2023 februárjától a CIVIL cégcsoport részeként Civil Értéklogisztika Zrt. néven működik.

SZERVEZET


Dr. Kecskeméti Sándor

Vezérigazgató

Török Lajos

Értékszállítási igazgató

Lugosi Richárd

Értékfeldolgozási igazgató

Kacsó Izabella

Személyzeti és munkaügyi osztályvezető

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS


A Társaságunk elkötelezte magát, hogy üzleti folyamatainak minden egyes fázisában megfeleljen az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek.

A Társaságunk munkahelyi egészségvédelmi biztonsági irányítási rendszert is működtet, mely megfelel az MSZ 45001:2018 szabvány elvárásainak.

A Civil Értéklogisztika Zrt. vezetősége rendszeresen felülvizsgálja a minőségirányítási és a biztonsági előírások betartását.

INFORMÁCIÓBIZTONSÁG


A Társaság elkötelezett az információbiztonság és az adatvédelem iránt, információbiztonsági irányítási rendszere megfelel az MSZ ISO/IEC 27001:2014 szabvány követelményeinek.

A környezetvédelem, munka- és információbiztonság iránti elkötelezettség jegyében a munkatársak:

  • a jogi és egyéb előírások betartása által a tevékenység minden környezetvédelmi, munka- és információbiztonsági tényezőjét, hatását és kockázatát figyelembe veszik a tervezés és a megvalósítás fázisában, valamint értékelik a további veszélyek megelőzése érdekében,
  • tájékoztatást kapnak az aktuális fejlesztésekről és a védelmi tevékenység továbbfejlesztéséről,
  • környezetvédelmi, munka-és információbiztonsági tudatosságának erősítését rendszeres képzés biztosítja.

A Társaság elkötelezett abban a tekintetben is, hogy szabályozza a személyes adatkezelés folyamatait, biztosítja az érintettek jogait, és ezáltal eleget tesz az alkalmazandó jogszabályi követelményeknek.

Ennek érdekében különös figyelmet fordítunk arra, hogy meghatározzuk és kötelezően előírjuk az érintettek jogainak védelme érdekében az adatkezelésekkel összefüggésben szükséges technikai és szervezési intézkedéseket.

Ajánlatkérés

Kérjük, adja meg az elérhetőségeit, és hamarosan keressük Önt egy díjmentes konzultáció céljából.
A konzultáció semmilyen kötelezettséggel nem jár.

* Kötelezően kitöltendő mezők