Tűzjelző rendszer

A tűz bárhol, bármikor felütheti a fejét, és csupán perceken múlhat, hogy mindenünk a martalékává váljon. Erre nyújtanak megoldást a különböző automatikus tűzjelző és tűzoltó rendszerek, melyek az emberi élet, az ingó és ingatlan védelmét szolgálják, megelőzve vagy éppen minimalizálva az esetleges károkat és sérüléseket.

Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy az automatikus tűzvédelmi rendszerek telepítésétől kezdve az üzemeltetésen át egészen a karbantartásig minden egyes lépést az Országos Tűzvédelmi Szabályzatnak (OTSZ) megfelelően végzünk.

Mit kell tudni az automatikus tűzjelző és az automatikus tűzoltó rendszerekről?

Az automatikus tűzjelző berendezések jelzik a keletkezett tüzet, amelyek egy átjelzés kiépítése mellett elküldik a jelet a CIVIL 24 órás diszpécserközpontja felé, akik megteszik az ekkor szükséges lépéseket, és megtörténik a tűzoltóság és az illetékes személy vagy személyek értesítése.

Az automatikus tűzoltó rendszer részben önműködően, részben pedig a tűzjelzővel karöltve el is oltja a keletkezett tüzet. Jogszabály rendelkezik arról, hogy hol szükséges az automatikus tűzoltó és tűzjelző rendszer együttes megléte.

Milyen tűzvédelmi szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek?

  • Kereskedelmi és ipari létesítmények számára gázzal oltó rendszerek kiépítését.
  • Gázzal, habbal és beépítetett vízzel oltó rendszerek kiépítését kereskedelmi, informatikai s ipari létesítmények számára.
  • Tűzjelző berendezések és azok felügyeleti rendszereinek teljes körű kiépítését.
  • Kézi és mobil tűzoltókészülékek forgalmazását.
  • Teljes körű tűz- és munkavédelmi tevékenységet.

Ajánlatkérés

Kérjük, adja meg az elérhetőségeit, és hamarosan keressük Önt egy díjmentes konzultáció céljából.
A konzultáció semmilyen kötelezettséggel nem jár.

* Kötelezően kitöltendő mezők