EVAK rendszer

A hangosító rendszerek elsődleges feladata egy épület kiürítése vészhelyzet során. Egy ilyen helyzetben létfontosságú, hogy az épületben rekedt embereket érthető és tiszta utasításokkal segítsék, ezek hiánya ugyanis könnyen pánikhoz vezethet. Rendszereinkkel lehetőség van szelektív kiürítésre is, amely során kisebb területekre jut el az információ.

A hangrendszer alkalmazási területei:

Vészhangosítás: épület teljes vagy részleges kiürítése vészhelyzetben.

Információszolgáltatás: pályaudvarokon utastájékoztatás céljából, bevásárlóközpontokban reklámok közlésére.

Háttérzene szolgáltatása: bevásárlóközpontok, szállodák esetében.

Segélyhívó rendszerek

Segélyhívó rendszereink kiépítésével megbízóink nyugodtak lehetnek: folyamatosan biztonságban tudhatják a beteg vagy mozgásukban korlátozott embereket.

Rendszereink széles palettát lefednek, rugalmasan alkalmazkodnak a megbízó céljához az adott épület adottságainak függvényében.

Lift-segélyhívó

A liftben rekedt utasok kimenekítésének bejelentése a felvonókban elhelyezett segélyhívón keresztül megoldott. Ezek megléte a 2004 után épült felvonókban kötelező.

Az általunk telepített lift-segélyhívók szünetmentes tápegységgel ellátott, nyomógombos berendezések, melyek egy esemény során a gomb megnyomásával kapcsolatot létesítenek a központtal, így rövid időn belül érkezik a segítség.

Eszközeink vandálbiztosak, esztétikusak, használatuk egyszerű, a hatóságok által engedélyezettek. Alkalmazásuk kórházak, irodaházak, társasházak és közintézmények felvonóiban ajánlott.

Nővérhívó és mozgássérült-segélyhívó

Vállalatunk komoly tapasztalattal rendelkezik nővérhívó rendszerek és mozgássérült illemhelyek segélyhívóinak tervezésében és kivitelezésében.

A kórházak egyik elengedhetetlen eszköze a betegek kényelmét és biztonságát elősegítő, beépített nővérhívó. Ezek kiépítésében, illetve a beszédkapcsolatos és a fény-hang jelzésű rendszerek terén egyaránt magas színvonalat képviselünk.

Szállodák mozgássérült szobáiba és a mozgássérült illemhelyekre jogszabály írja elő a működőképes, esztétikus segélyhívó rendszer telepítését. A segélyhívókat, meggyorsítva az intézkedést, az épület felügyeleti rendszerébe tudjuk telepíteni.

Ajánlatkérés

Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail cím*
Telefonszám*
Település*
Üzenet
* Kötelezően kitöltendő mezők