Beléptető rendszer

Ma már a kulcsok helyett beléptetőkártyák állnak a rendelkezésünkre, hogy beléphessünk az engedélyezett területre. Az épületbe belépők úgy vélik, hogy a rendszer csak a kártya és a kártyaolvasó, amely az ajtó melletti falra van felszerelve. A színfalak mögött azonban rendszerek sokasága dolgozik azon, hogy a megfelelő személyek a megfelelő helyre léphessenek.

A beléptető rendszerek feladata, hogy meggátolja illetéktelenek belépését egy védeni kívánt területre. Számos olyan eszközzel rendelkezünk, amelyek segítséget nyújtanak megbízóinknak, hogy figyelemmel kísérjük a belépők jogosultságát, és figyelemmel kísérjék területen belüli mozgásukat.

Beléptetőrendszer-típusok:

  • kaputelefonok – beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas eszközök, melyek az azonosítást követően ajtónyitási lehetőséggel rendelkeznek;
  • elektronikusan vezérelhető sorompók – gyárak, ipari területek számára, ahol a járművek azonosítása, ki- és beengedése szükséges;
  • kapumozgató eszközök – nagyobb teher- és gépjárműforgalmú objektumok részére, ahol fontos a kapu adta plusz behatolásvédelmi eszköz.

A kiépített rendszerek a be- és kilépésen kívül az igényeknek és a biztonsági kockázatnak megfelelően számos egyéb funkcióval is kiegészíthetők. Beléptető rendszereinknél az azonosítás történhet kártyaolvasóval vagy igény szerint összeköthető munkaidő-nyilvántartással. Rendszereink kiépítése során minden esetben a megbízhatóságra törekszünk, figyelembe véve az ügyfeleink igényeit.

A kiépített rendszerek mindegyikével nyomon követhetők az épületbe történő ki- és belépések, amely értékes információval szolgálhatnak egy esetleges esemény, mint például eszközeltulajdonítás felderítése során. A rendszer segítségével felderíthető, hogy éppen ki tartózkodott ott és akkor, amikor egy adott eset történt.

Mire képes egy beléptetőrendszer?

  • biztonságos környezet megteremtése munkavállalóknak, látogatóknak és a vállalkozóknak;
  • az épületben tartózkodók azonosítása;
  • magas biztonsági fokozattal járó helyiségek védelme.

Hová szükséges beléptetőrendszer?

Nem csak a bejárathoz, hanem minden olyan helyiséghez, ahol drága eszközök, biztonsági berendezések tárolása történik, vagy érzékeny egészségügyi és pénzügyi adatok kezelése zajlik.

Ajánlatkérés

Kérjük, adja meg az elérhetőségeit, és hamarosan keressük Önt egy díjmentes konzultáció céljából.
A konzultáció semmilyen kötelezettséggel nem jár.

* Kötelezően kitöltendő mezők