Beléptető rendszer

Ma már a kulcsok helyett beléptetőkártyák állnak a rendelkezésünkre, hogy beléphessünk az engedélyezett területre. Az épületbe belépők úgy vélik, hogy a rendszer csak a kártya és a kártyaolvasó, amely az ajtó melletti falra van felszerelve. A színfalak mögött azonban rendszerek sokasága dolgozik azon, hogy a megfelelő személyek a megfelelő helyre léphessenek.

A beléptető rendszerek feladata, hogy meggátolja illetéktelenek belépését egy védeni kívánt területre. Számos olyan eszközzel rendelkezünk, amelyek segítséget nyújtanak megbízóinknak, hogy figyelemmel kísérjük a belépők jogosultságát, és figyelemmel kísérjék területen belüli mozgásukat.

Beléptetőrendszer-típusok:

  • kaputelefonok – beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas eszközök, melyek az azonosítást követően ajtónyitási lehetőséggel rendelkeznek;
  • elektronikusan vezérelhető sorompók – gyárak, ipari területek számára, ahol a járművek azonosítása, ki- és beengedése szükséges;
  • kapumozgató eszközök – nagyobb teher- és gépjárműforgalmú objektumok részére, ahol fontos a kapu adta plusz behatolásvédelmi eszköz.

A kiépített rendszerek a be- és kilépésen kívül az igényeknek és a biztonsági kockázatnak megfelelően számos egyéb funkcióval is kiegészíthetők. Beléptető rendszereinknél az azonosítás történhet kártyaolvasóval vagy igény szerint összeköthető munkaidő-nyilvántartással. Rendszereink kiépítése során minden esetben a megbízhatóságra törekszünk, figyelembe véve az ügyfeleink igényeit.

A kiépített rendszerek mindegyikével nyomon követhetők az épületbe történő ki- és belépések, amely értékes információval szolgálhatnak egy esetleges esemény, mint például eszközeltulajdonítás felderítése során. A rendszer segítségével felderíthető, hogy éppen ki tartózkodott ott és akkor, amikor egy adott eset történt.

Mire képes egy beléptetőrendszer?

  • biztonságos környezet megteremtése munkavállalóknak, látogatóknak és a vállalkozóknak;
  • az épületben tartózkodók azonosítása;
  • magas biztonsági fokozattal járó helyiségek védelme.

Hová szükséges beléptetőrendszer?

Nem csak a bejárathoz, hanem minden olyan helyiséghez, ahol drága eszközök, biztonsági berendezések tárolása történik, vagy érzékeny egészségügyi és pénzügyi adatok kezelése zajlik.

Ajánlatkérés

Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail cím*
Telefonszám*
Település*
Üzenet
* Kötelezően kitöltendő mezők