Távfelügyeleti diszpécser

 

Vagyonvédelmi vállalkozásunk

Távfelügyeleti diszpécser

munkatársat keres

 

Cégünk az ország egyik legnagyobb vagyonvédelmi vállalata, több ezer ügyféllel, országos lefedettséggel működik immáron 20 éve. Ha otthon vagy a biztonságban és szeretnél elmerülni a távfelügyelet világában, jelentkezz nyitott pozíciónkra!

 

Feladatok, amelyekben számítunk rád:

  • vagyonvédelmi rendszerekről érkező jelzésekre történő intézkedések végrehajtása,
  • biztonsági őrök bejelentkezésének regisztrálása, dokumentálása,
  • pénzszállítással kapcsolatos háttérfeladatok ellátása,
  • adminisztráció,
  • telefonos ügyfélszolgálat.

 

Mi tesz Téged különlegessé?

Rendelkezned kell középfokú végzettséggel (érettségi) és az MS Office felhasználó szintű ismeretével, hiszen napi szinten fogsz ezzel dolgozni. Ahhoz, hogy eredményes munkát tudj végezni, fontos, hogy kiváló kommunikációs készséggel rendelkezz és előnyben részesülsz, ha alapfokon tudsz angolul kommunikálni. Tudnod kell, hogy munkád során rutin és monoton feladatok is várnak rád, mivel hosszan tartó monitor előtti munkát is kell végezned.
Mindenképp érdekes és különleges vagy a számunkra, ha korábbi munkáid során végeztél távfelügyeleti diszpécseri munkát vagy ügyfélszolgálati tapasztalatokat szereztél, esetleg vagyonvédelemmel foglalkozó cégnél már dolgoztál. Előny, ha biztonsági szolgáltatással összefüggő bármilyen szakképesítésben vettél részt korábban, ezt mindenképp tüntesd fel jelentkezésedkor!

 

Amit kínálunk neked:

Cégünk Magyarország 1997. óta működő biztonságtechnikai rendszerek kiépítésével és távfelügyelettel foglalkozó vagyonvédelmi vállalata, amely ötvözi a megbízhatóságot és a szakértelmet. Cégünk a Magyarországon működő vagyonvédelmi vállalatok kiemelkedő tagja.
A munkavégzés 24/48-as munkarendben történik. Munkádat különböző képzésekkel támogatjuk, amellyel biztosítjuk számodra a szakmai fejlődést és az eredményes munkavégzést.
Legyél részese Te is az innovatív technológiával operáló, magas szakértelemmel bíró személyi gárdának, és jelentkezz nyitott pozíciónkra, ha hosszú távú munkalehetőséget keresel egy stabil háttérrel rendelkező vállalatnál.

Küldd el nekünk magyar nyelvű szakmai önéletrajzod és nettó bérigényed az allas@civil.hu e-mail címre! Köszönjük!

 

Jelentkezés