Rendszerintegrátor / Beüzemelő mérnök

 

CIVIL Rendszertechnika és Távfelügyelet Kft.

Rendszerintegrátor / Beüzemelő mérnök (biztonságtechnika)

munkatársat keres.

 

Cégünk több mint 20 éve a biztonságtechnikai piac stabil résztvevője. Ez idő alatt több ezer biztonságtechnikai rendszert tervezett és épített, és több ezer lakossági ügyfél védelmét biztosítja. Ha érdekel a biztonság, ha jártas vagy a vagyonvédelmi rendszerekben, csatlakozz hozzánk!

Miért érdemes még hozzánk csatlakozni?
Munkádat különböző képzésekkel támogatjuk, amellyel hozzájárulunk a szakmai fejlődésedhez. A munkavégzéshez autót biztosítunk, hogy munkádat eredményesen tud végezni. Minden munkatársunk fontos a számunkra, ezért csoportos Élet- és balesetbiztosítást nyújtunk neked. Legyél részese Te is az innovatív technológiával operáló, magas szakértelemmel bíró személyi gárdának, és jelentkezz nyitott pozíciónkra, ha hosszú távú munkalehetőséget keresel egy stabil háttérrel rendelkező vállalatnál.

Főbb feladatok, munkák:
Rendszerintegrátorként és beüzemelő mérnökként a különböző vagyonvédelmi rendszerek, rendszer elemek (videómegfigyelő, behatolásjelző, beléptető, tűzjelző és aktív/passzív IP hálózatok, kaputelefon rendszerek) felprogramozása, beüzemelése lesz a fő feladatod. Karbantartás és hibajavítás során ezen rendszerekkel összefüggő feladatok ellátását is el kell végezned.

Az álláshoz tartozó elvárások:
középfokú szakirányú végzettség (műszaki középiskola),
• 1-2 éves tapasztalat az alábbi egyes rendszerek programozásában, beüzemelésében, javításában (Indigo / Hikvision / Pelco / SiS, Seasec / DSC / Paradox / Galaxy / Siwenoid / ATS),
• MSSQL / MS Windows Server / MS Office / TCP/ IP,
• kiváló kommunikációs készség (megrendelői, beszállítói kapcsolattartás miatt),
• B kategóriás jogosítvány és vezetési tapasztalat.

Jelentkezz most és csapatunk tagja lehetsz!

Szakmai önéletrajzodat, bérigény megjelölésével várjuk a “Jelentkezem” gombra kattintva vagy az allas@civil.hu email címre.

 

 

Jelentkezés